Om oss

W.B. Samson A/S ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismark Samson. Den gang lå bakeriet i underetasjen på det som i dag er vårt utsalg på Egertorget. I 1911 ble produksjonen flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner i Oslo – og her holder vi til fremdeles.

I 1962 startet vi med catering. I første omgang var det for å kunne levere ferskt påsmurt til butikkene våre.  Dette ble så populært at snart var vi i gang med leveranser også til bedrifts- og privatmarkedet.  Fra tradisjonell påsmurt har kjøkkensjef Simen Hefel utviklet dette til en moderne cateringbedrift som leverer alt fra snitter til tapas og 4 retters menyer.

I dag drives firmaet av 4. generasjons bakermester Morten Samson. 5. Generasjon ved Carl Fredrik og Per Christian jobber også i bedriften. Carl Fredrik er ansvarlig for butikkdriften, mens Per Christian som har tatt fagbrev i bakerfaget er produksjonssjef.  De er klare for å føre tradisjonene videre.

I dag har Samson 24 butikker i Oslo og Akershus.
Oversikt over butikkene.

Kvalitet og håndverksmessig standard har alltid vært drivkraften hos Samson. Kun de beste råvarer fra håndplukkede leverandører benyttes og mange produkter lages fremdeles på ”den gode, gammeldagse måten”.  Ferske egg, frisk frukt, fersk fløtekrem, ekte Jamaica-rum i napoleonsglasuren  og  de beste rosinene fra California er en selvfølge. Ikke sparer vi på kanelen i svingene på kanelbollene heller. Det skal kjennes på smaken at varene kommer fra Samson!